Δεύτερη θέση και στο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. για τους Αλυγιζάκη- Χατζηδάκη

Ακόμα μια δεύτερη θέση, η τρίτη διαδοχική για φέτος, ήταν το αποτέλεσμα της προσπάθειας του πληρώματος της i-race στο 54ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. που διεξήχθη με κέντρο το Ωραιόκαστρο. Οι καιρικές συνθήκες ήταν ο πρωταγωνιστής, αφού έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα για τους Λευτέρη Αλυγιζάκη- Μιχάλη Χατζηδάκη: «Μια λάθος επιλογή ελαστικών κατέστρεψε τον αγώνα μας», δήλωσε αρχικά ο οδηγός και συνέχισε: «Επιλέξαμε ελαστικά για στεγνό οδόστρωμα για την πρώτη ειδική διαδρομή, αφού δεν είχε βρέξει όλη τη νύχτα και πληροφορηθήκαμε ότι ο δρόμος είχε στεγνώσει. Παρ’όλα αυτά, η επιλογή μας αποδείχθηκε λανθασμένη, αφού οι υγρασίες στη διαδρομή ήταν πολλές και είχε ήδη αρχίσει να ψιχαλίζει» Το δίδυμο της i-race έχασε σχεδόν ένα λεπτό και μαζί κάθε ελπίδα διεκδίκησης της νίκης, που εκ των πραγμάτων φαινόταν εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση: «Στη δεύτερη ειδική τα πράγματα για εμάς πήγαν κάπως καλύτερα, αφού τοποθετήσαμε στο αγωνιστικό μας τις δύο ρεζέρβες που είχαμε επιλέξει για ενδιάμεσες συνθήκες», ήταν τα λόγια του Λευτέρη Αλυγιζάκη που πλέον στόχευε στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης.

Οι επόμενες ειδικές διαδρομές ήταν βρεγμένες οπότε η επιλογή των ελαστικών ήταν μονόδρομος για τους Αλυγιζάκη- Χατζηδάκη: «Μπήκαμε με βρόχινα ελαστικά στις 3 τελευταίες ειδικές του Ράλλυ Δ.Ε.Θ. και χωρίς πλέον να έχουμε ελπίδες για κάτι καλύτερο από τη δεύτερη θέση, κοιτάξαμε να το απολαύσουμε», ανέφερε ο Ρεθυμνιώτης οδηγός και έκλεισε λέγοντας: «Από έναν ακόμη αγώνα κρατάμε τα θετικά και συνεχίζουμε! Μας ικανοποιεί το γεγονός ότι με τους βαθμούς της δεύτερης θέσης παραμείναμε ζωντανοί στη μάχη του πρωταθλήματος και θα έχουμε την ευκαιρία να παλέψουμε στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς τον Δεκέμβριο»

Στο πλευρό του πληρώματος της i-race βρίσκονται η εισαγωγική εταιρεία ανταλλακτικών στο Ρέθυμνο Provias, τα λιπαντικά Total Hellas δια μέσω του αποκλειστικού αντιπροσώπου στην Κρήτη, κ. Πρόβια, η εταιρεία Anysma που προσφέρει υπηρεσίες τεχνολογίας, η εταιρεία Ε. Αϊβαλιώτης καθώς και το κατάστημα ελαστικών Ψιστάκης.

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα της i-race στο facebook: https://www.facebook.com/iracegr

Δελτίο Τύπου / i-race