Συνεχίζει χωρίς απρόοπτα ο Ιορδάνης Σερδερίδης στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις!

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις επέστρεψε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ, με τις πρώτες έξι ειδικές διαδρομές του αγώνα που απαρτίζουν το πρώτο σκέλος του, να έχουν ολοκληρωθεί και τον Έλληνα Ιορδάνη Σερδερίδη να συνεχίζει χωρίς προβλήματα. Με συνοδηγό στο κορυφαίας τεχνολογίας Ford Fiesta WRC τον Fred Miclotte, το δίδυμο κινήθηκε έξυπνα και βγήκε αλώβητο από τις ειδικές διαδρομές της Παρασκευής.
Το μενού της ημέρας περιλάμβανε δύο περάσματα από την ειδική των Αγίων Θεοδώρων και ένα από τις διαδρομές του Λουτρακίου, της Θήβας και της Ελάτειας. Την Πέμπτη, ξεχωριστό χρώμα στη διοργάνωση έδωσε η υπερειδική διαδρομή στο κέντρο της Αθήνας: «Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική στο Σύνταγμα! Το απόλαυσα πραγματικά και εν τέλει ήταν πιο εύκολο απ’ ότι περίμενα.», ήταν τα πρώτα λόγια του Ιορδάνη Σερδερίδη, ο οποίος δήλωσε αναφορικά με τα πεπραγμένα της Παρασκευής: «Ο πραγματικός αγώνας βέβαια, ξεκίνησε την Παρασκευή! Είμαστε ικανοποιημένοι με την απόδοσή μας, καθώς ο στόχος μας είναι να αποφύγουμε τα πονηρά σημεία του και να τερματίσουμε. Οι διαδρομές της ημέρας ήταν σε καλή κατάσταση, με εξαίρεση το δεύτερο πέρασμα από τους Αγίους Θεοδώρους. Στα πρώτα χιλιόμετρα της διαδρομής συναντήσαμε αρκετές πέτρες, τις οποίες έπρεπε να αποφύγουμε και τα καταφέραμε».

Το πρόγραμμα του Σαββάτου απαρτίζεται από έξι ειδικές διαδρομές, με τον Καβαλιώτη οδηγό να δηλώνει αισιόδοξος, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους χιλιάδες φίλους του αθλήματος που βρέθηκαν στις ειδικές διαδρομές: «Θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, ευελπιστώντας να κάνουμε έναν απροβλημάτιστο αγώνα. Έχουμε ωραία μάχη με τους Βασίλη και Γιάννη Βελάνη για τη δεύτερη θέση μεταξύ των Ελλήνων και θα επιδιώξουμε να μείνουμε μπροστά τους,. Κλείνοντας, αξίζει να αναφέρω τον παλμό των φιλάθλων. Το να αγωνίζεσαι μπροστά σε τόσους πολλούς συμπατριώτες σου είναι πραγματικά υπέροχο συναίσθημα. Τους ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη!»

Παρακολουθήστε την πορεία του Ιορδάνη Σερδερίδη στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις μέσα από την προσωπική σελίδα του οδηγού στο facebook: https://www.facebook.com/Serderidisrallyfans

Δελτίο Τύπου