Ιορδάνης Σερδερίδης- Ράλλυ Μόντε Κάρλο- 1η ημέρα- Κάθε αρχή και δύσκολη

Δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το Ράλλυ Μόντε Κάρλο για τον Ιορδάνη Σερδερίδη. Ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ έμεινε από το ξεκίνημα πολύ πίσω στη γενική κατάταξη λόγω εξόδου από το δρόμο σε σημείο με πάγο στη δεύτερη νυχτερινή ειδική της Πέμπτης.

“Δεν ξεκινήσαμε τον αγώνα με τον τρόπο που θέλαμε. Σε ένα πονηρό σημείο με πάγο στη δεύτερη ειδική του αγώνα βγήκαμε από το δρόμο χάνοντας πολύ χρόνο. Κολλήσαμε στον πάγο και δυσκολευτήκαμε να επανέλθουμε στη σωστή πορεία, χάνοντας περισσότερο από ένα λεπτό. Αυτά όμως έχουν οι αγώνες, αυτό είναι το Ράλλυ Μόντε Κάρλο. Τουλάχιστον φτάσαμε στον τερματισμό της ημέρας και συνεχίζουμε.” ήταν τα λόγια του εμφανώς απογοητευμένου Σερδερίδη.

Οι νυχτερινές ειδικές πάντα δυσκόλευαν τον Έλληνα οδηγό που έχασε χρόνο και στην πρώτη ειδική λόγω προβλημάτων ορατότητας. Το θετικό είναι πως το πλήρωμα των Σερδερίδη- Miclotte ολοκλήρωσε χωρίς δυσάρεστα απρόοπτα την πρώτη ημέρα του αγώνα και θα συνεχίσει την προσπάθεια του τις επόμενες ημέρες με στόχο τη βελτίωση της θέσης του στην κατάταξη: «Ο αγώνας είναι μακρύς. Γνωρίζαμε πως οι νυχτερινές διαδρομές είναι η αχίλλειος πτέρνα μας. Φτάσαμε όμως στο σέρβις Παρκ στο Μονακό και ατενίζουμε με αισιοδοξία τη συνέχεια του αγώνα», τόνισε ο Ιορδάνης Σερδερίδης.

Το σκέλος της Παρασκευής απαρτίζεται από έξι ειδικές διαδρομές μήκους 105 αγωνιστικών χιλιομέτρων.

Παρακολουθήστε την πορεία του Ιορδάνη Σερδερίδη στο Ράλλυ Μόντε Κάρλο μέσα από την προσωπική σελίδα του οδηγού στο facebook: https://www.facebook.com/Serderidisrallyfans

Δελτίο Τύπου