Στη μάχη για το βάθρο της κατηγορίας WRC2 Masters ο Σερδερίδης!

Ενθαρρυντικό ήταν το ξεκίνημα των Ιορδάνη Σερδερίδη- Fred Miclotte στο Ράλλυ της Σαρδηνίας. Το πλήρωμα με την ελληνική σημαία στον ουρανό του Skoda Fabia Rally2 Evo σημείωσε αξιοπρεπείς χρόνους μεταξύ των πληρωμάτων της κατηγορίας WRC2 Masters, που απευθύνεται σε οδηγούς μεγαλύτερους των 55 ετών και θα διεκδικήσει μια θέση στο βάθρο.

Με αντιπάλους του, μεταξύ άλλων, τον πρώην εργοστασιακό οδηγό της Mitsubishi, της Hyundai και της Toyota, Freddy Loix, τον πρωταθλητή Ευρώπης Armin Kremer αλλά και τον επικεφαλής της βαθμολογίας στην κατηγορία, Ιταλό Mauro Miele o Σερδερίδης σημείωσε ανταγωνιστικούς χρόνους: “Στόχος της συμμετοχής μας στο Ράλλυ της Σαρδηνίας ήταν να εξοικειωθούμε με τις σκληρές ειδικές και τις υψηλές θερμοκρασίες, για τα επερχόμενα Ράλλυ Σαφάρι και Ακρόπολις στα οποία θα συμμετάσχουμε με Ford Puma Rally1. Η αλήθεια είναι πως δεν μελετήσαμε ιδιαίτερα τους ανταγωνιστές μας και ούτε θέσαμε συγκεκριμένους στόχους στην κατηγορία στην οποία εκκίνησαν 12 πληρώματα. Παρόλα αυτά, κινηθήκαμε σβέλτα στις ειδικές και βρεθήκαμε να διεκδικούμε μια θέση στο βάθρο. Θα το παλέψουμε μέχρι τον τερματισμό», δήλωσε ο Σερδερίδης.

Οι Σερδερίδης- Miclotte βρίσκονται στην τέταρτη θέση της κατηγορίας, λίγα δευτερόλεπτα πίσω από τον Γάλλο Raoux και θα διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω αφού οι χρόνοι τους στις ειδικές ήταν αξιοπρεπείς: “Σε όλες τις ειδικές του απαιτητικού Ράλλυ Σαρδηνίας που δεν αντιμετωπίσαμε πρόβλημα σημειώσαμε χρόνους τριάδας, στο WRC2 Masters, με καλύτερη μας επίδοση στη δεύτερη ειδική του αγώνα που ήμασταν δεύτεροι πίσω μόνο από τον Loix, μια διόλου ευκαταφρόνητη επίδοση λαμβάνοντας υπόψην πως αγωνιζόμαστε για πρώτη φορά στον αγώνα. Δυστυχώς στην τρίτη διαδρομή είχαμε κλατάρισμα που μας ανάγκασε να υποχωρήσουμε αρκετά.” δήλωσε ο Καβαλιώτης οδηγός και συμπλήρωσε: «Το σκέλος του Σαββάτου είναι και αυτό απαιτητικό και σκοπός μας θα είναι αρχικά να τερματίσουμε χωρίς προβλήματα και να ανεβάσουμε ρυθμό ειδική με ειδική»

Το Ράλλυ Σαρδηνίας περιλαμβάνει 8 ειδικές διαδρομές στο σκέλος του Σαββάτου. Παρακολουθήστε την πορεία του Ιορδάνη Σερδερίδη στο Ράλλυ Σαρδηνίας μέσα από την προσωπική σελίδα του οδηγού στο

facebook: https://www.facebook.com/Serderidisrallyfans

Δελτίο Τύπου