Στην ελληνική μάχη του Ακρόπολις, παρών ο Ιορδάνης Σερδερίδης!

Ο Ιορδάνης Σερδερίδης που οδηγεί για πρώτη φορά επί ελληνικού εδάφους το θηριώδες Ford Fiesta WRC συνεχίζει ακάθεκτος την προσπάθειά του στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, τον ένατο γύρο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλλυ και οδεύει προς τον τερματισμό!
Με την καθοδήγηση του έμπειρου Frederic Miclotte από το δεξί μπάκετ, ο Ιορδάνης Σερδερίδης ξεκίνησε το σκέλος του Σαββάτου, έχοντας στο μυαλό του να διατηρήσει τη δεύτερη θέση μεταξύ των Ελλήνων και φυσικά να έχει μια απροβλημάτιστη μέρα: «Το δεύτερο σκέλος περιλάμβανε όμορφες ειδικές διαδρομές στην Κεντρική Ελλάδα. Ευτυχώς παρά τις βροχές που έπεσαν την προηγούμενη εβδομάδα στην περιοχή, οι διαδρομές είχαν στεγνώσει στο μεγαλύτερο μέρος τους, οπότε αυτό ήταν θετικό», είπε ο κάτοχος του WRC Trophy το 2017 και συνέχισε: «Δυστυχώς η θέση εκκίνησης δεν μας ευνόησε αρκετά ώστε να πιέσουμε και να κερδίσουμε θέσεις στην κατάταξη. Το σημαντικό, βέβαια, είναι ότι δεν αντιμετωπίσαμε κάποιο πρόβλημα στις έξι διαδρομές της ημέρας. Πλέον βρισκόμαστε στην τρίτη θέση στην άτυπη κατάταξη μεταξύ των Ελλήνων και στόχος μας στο τρίτο και τελευταίο σκέλος του αγώνα είναι να ανεβούμε μια θέση, καθώς η διαφορά μας είναι μικρότερη των 4 δευτερολέπτων»

 

Εντύπωση προκάλεσε στον Καβαλιώτη οδηγό η μεγάλη προσέλευση των θεατών στις διαδρομές του Σαββάτου: «Δεν περίμενα να δω τόσο πολύ κόσμο! Εξεπλάγην από τους χιλιάδες φίλους του Ράλλυ Ακρόπολις που γέμισαν τις πλαγιές. Αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε και μας κάνει υπερήφανους»

Η Κυριακή περιλαμβάνει τις τρεις τελευταίες ειδικές διαδρομές του αγώνα, με τα πληρώματα να πραγματοποιούν δύο περάσματα από τον Ταρζάν και ένα από τον Πύργο. Ο τερματισμός θα διεξαχθεί στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας στις 14.15.

Παρακολουθήστε την πορεία του Ιορδάνη Σερδερίδη στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις μέσα από την προσωπική σελίδα του οδηγού στο facebook: https://www.facebook.com/Serderidisrallyfans

Δελτίο Τύπου