Εγκατέλειψε στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις ο Ιορδάνης Σερδερίδης.

Δεν ολοκλήρωσε την προσπάθειά του στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις ο Ιορδάνης Σερδερίδης, εγκαταλείποντας από πρόβλημα στο υβριδικό σύστημα του Ford Puma Rally1 στα μέσα του σκέλους του Σαββάτου. Ο οδηγός με καταγωγή από την Καβάλα αν και έδειξε να ξεπερνάει τα ουκ ολίγα προβλήματα του αυτοκινήτου που αντιμετώπισε την Παρασκευή, ήταν άτυχος και τέθηκε πρόωρα εκτός συνέχειας του εθνικού μας αγώνα.

Ο Ιορδάνης Σερδερίδης εκκινούσε πρώτος με αποτέλεσμα να καθαρίζει το δρόμο για τους υπόλοιπους στις πρώτες ειδικές της ημέρας: «Δυστυχώς στην απλή διαδρομή για την απογευματινή επανάληψη των ειδικών είχαμε πρόβλημα με το υβριδικό σύστημα του Ford Puma Rally1, εγκαταλείποντας πρόωρα από το φετινό ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις», ήταν τα λόγια του οδηγού ο οποίος συνέχισε: «Το πρωινό loop διαδρομών το ευχαριστηθήκαμε. Ο Πύργος ήταν αρκετά γλιστερός και ιδιαίτερα δύσκολος σε κάποια σημεία του. Στη συνέχεια, στη διαδρομή Περιβόλι ανεβάσαμε ρυθμό και το διασκεδάσαμε, ενώ και στον Ταρζάν, μια ειδική γνωστή από πέρυσι κινηθήκαμε σβέλτα»

Αυτή ήταν η πρώτη εγκατάλειψη του Έλληνα οδηγού στις πέντε συμμετοχές του στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: «Η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας στο φετινό αγώνα. Παραδοσιακά τερματίζουμε, ωστόσο φέτος δεν τα καταφέραμε, εξαιτίας μηχανικού προβλήματος του αυτοκινήτου. Παρ’ όλα αυτά, ήταν μεγάλη μου χαρά που συμμετείχα για άλλη μια χρονιά στον καλύτερο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ!», δήλωσε ο Ιορδάνης Σερδερίδης, κλείνοντας: «Δεν πτοούμαστε. Ανυπομονούμε για το Ράλλυ Καταλωνίας, τον προτελευταίο γύρο του θεσμού και ευελπιστούμε η τύχη να είναι με το μέρος μας»

Δελτίο Τύπου