Στο Ράλλυ Παλάδιο η τελευταία φετινή παράσταση των Αλυγιζάκη-Χατζηδάκη!

Με το Ράλλυ Παλάδιο που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου ολοκληρώνεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ασφάλτου, ένα θεσμό που φέτος ακολουθούν ανελλιπώς οι Λευτέρης Αλυγιζάκης-Μιχάλης Χατζηδάκης. Στα μπάκετ του Skoda Fabia R5, το δίδυμο θα επιδιώξει στην τελευταία δοκιμασία της χρονιάς να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα αναφορικά με το τσεχικό όπλο, έχοντας παράλληλα μαθηματικές ελπίδες κατάκτησης του τίτλου.

«Το Ράλλυ Παλάδιο είναι γνώριμο σε εμάς, καθώς έχει μικρές διαφορές σε σχέση με το 2019, χρονιά όπου το είχαμε κερδίσει», ήταν τα λόγια του Λευτέρη Αλυγιζάκη αναφορικά με τον Σαββατιάτικο αγώνα, συμπληρώνοντας: «Μαθηματικά, έχουμε ελπίδες για τον τίτλο, ωστόσο οι πιθανότητες για την κατάκτησή του είναι ελάχιστες, οπότε αυτό δεν μας απασχολεί. Εμείς θα προσπαθήσουμε να έχουμε ένα γρήγορο ρυθμό, να το ευχαριστηθούμε και να βγάλουμε τα δικά μας συμπεράσματα σχετικά με το Skoda Fabia R5. Σίγουρα θα ήταν ωραίο να νικήσουμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, μια και το 2020 δεν διεξήχθη το Παλάδιο».

Από το 2017 και έπειτα, το Ράλλυ Παλάδιο περιλαμβάνει και νυχτερινές ειδικές διαδρομές, γεγονός που δεν προβληματίζει τον Κρητικό οδηγό: «Αν και δεν έχουμε οδηγήσει σε αγώνα το αυτοκίνητο σε νυχτερινή ειδική, δεν πιστεύω ότι θα δυσκολευτούμε. Θα πραγματοποιήσουμε τις απαραίτητες αναγνωρίσεις και θα είμαστε έτοιμοι για την τελευταία συνάντηση της χρονιάς», τόνισε ο Λευτέρης Αλυγιζάκης, κλείνοντας: «Οι προβλέψεις αναφορικά με τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν την ημέρα του αγώνα είναι δυσοίωνες, καθώς αναμένεται βροχόπτωση. Αν και θα προτιμούσαμε στεγνό οδόστρωμα, ώστε να το ευχαριστηθούμε περισσότερο, τόσο εμείς οι αγωνιζόμενοι, όσο και οι θεατές, δεν μας φοβίζουν οι συνθήκες, οι οποίες ήταν παρόμοιες και στο πρόσφατο Ράλλυ ΔΕΘ».

Στο πλευρό των Λευτέρη Αλυγιζάκη-Μιχάλη Χατζηδάκη, βρίσκονται η εισαγωγική εταιρεία ανταλλακτικών στο Ρέθυμνο Provias, τα λιπαντικά Total Hellas δια μέσω του αποκλειστικού αντιπροσώπου στην Κρήτη, κ. Πρόβια, η εταιρεία Anysma που προσφέρει υπηρεσίες τεχνολογίας,  καθώς και το κατάστημα ελαστικών Ψιστάκης.

Το 41ο Ράλλυ Παλάδιο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου και περιλαμβάνει 9 ειδικές διαδρομές, μήκους 75 αγωνιστικών χιλιομέτρων.

Ενημερωθείτε για την πορεία των Λευτέρη Αλυγιζάκη-Μιχάλη Χατζηδάκη μέσα από την επίσημη σελίδα του οδηγού στο facebook: https://www.facebook.com/LefterisAlygizakis/

Ζωντανά αποτελέσματα του αγώνα: http://www.infomega.gr/live/

Δελτίο Τύπου