Δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα παρά την εγκατάλειψη στον Πύργο για τον Ιορδάνη Σερδερίδη!

Στη δεύτερη θέση του Πανελληνίου πρωταθλήματος ράλλυ ολοκλήρωσε τη φετινή χρονιά ο Ιορδάνης Σερδερίδης! Αν και δεν κατάφερε να ανεβεί στη ράμπα του τερματισμού στον τελευταίο αγώνα της σεζόν, στο Ολυμπιακό Ράλλυ, ο οδηγός με καταγωγή από την Καβάλα για άλλη μια χρονιά τερμάτισε στη δεύτερη θέση του θεσμού, έχοντας στο δεξί μπάκετ του Skoda Fabia Rally2 Evo τον Frederic Miclotte.

Το Ολυμπιακό Ράλλυ που διεξήχθη στις ειδικές διαδρομές της Ηλείας αποτελούνταν από 7 ειδικές διαδρομές, με το δίδυμο του Skoda Fabia Rally2 Evo να εγκαταλείπει νωρίς: «Έπειτα από τη φαντασμαγορική εκκίνηση στην πόλη του Πύργου το βράδυ του Σαββάτου, ξεκινήσαμε τον αγώνα με την καινούρια, για εμάς, ειδική διαδρομή της Αλφειούσας που είχε περίπου 2 χιλιόμετρα άσφαλτο. Κινηθήκαμε χωρίς λάθη, έχοντας στο μυαλό μας να μην ρισκάρουμε ώστε να διατηρήσουμε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα», δήλωσε ο Ιορδάνης Σερδερίδης, ο οποίος συνέχισε λέγοντας: «Δυστυχώς, όμως, στη δεύτερη διαδρομή είχαμε επαφή με βράχο, με αποτέλεσμα να σπάσουμε το ψαλίδι του Skoda Fabia Rally2 Evo, εγκαταλείποντας πρόωρα το Ολυμπιακό Ράλλυ» Παρά την ανεπιτυχή προσπάθειά του στον τελευταίο γύρο του Πανελληνίου πρωταθλήματος ράλλυ, ο Ιορδάνης Σερδερίδης διατήρησε τη δεύτερη θέση στο θεσμό, επίδοση αρκετά σημαντική, λαμβάνοντας υπόψη το υψηλό επίπεδο συναγωνισμού του φετινού πρωταθλήματος: «Οι αντίπαλοί μας για τη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος εγκατέλειψαν και αυτοί, οπότε ολοκληρώσαμε τη φετινή χρονιά με επιτυχία. Είμαστε ευχαριστημένοι, καθώς κάναμε βήματα προόδου στη χωμάτινη επιφάνεια, χάρη και στη βοήθεια του Eric Camilli. Η στήριξη που είχαμε από τους Έλληνες φίλους του αθλήματος ήταν τεράστια όλη τη χρονιά και μας έδωσε δύναμη», ανέφερε ο κάτοχος του WRC Trophy, ευχαριστώντας παράλληλα και τους χορηγούς που τον στήριξαν όλη τη χρονιά: «Ευχαριστούμε την ALD Automotive και τη Fleetback για τη βοήθεια στο φετινό πρωτάθλημα»

Όσον αφορά τα σχέδια του για το 2022, ο οδηγός δήλωσε: «Την επόμενη χρονιά, το πρόγραμμα μας θα είναι διαφορετικό σε σχέση με φέτος. Δεν είναι στα σχέδιά μας να ακολουθήσουμε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα, αλλά ετοιμάζουμε όμορφες εκπλήξεις!»

Ακολουθήστε τον Ιορδάνη Σερδερίδη μέσα από την προσωπική σελίδα του οδηγού στο facebook: https://www.facebook.com/Serderidisrallyfans

Δελτίο Τύπου